Begravning

Vid begravning finns många olika alternativ av dekorationer. Här visar vi några olika vanliga former på dekorationer och buketter som vi skapat.

Vid kistbegravning kanske man vill ha en kistdekoration ovanpå kistan, eller stående dekoration framför eller vid sidan om kistan. Buketter liggande på golv är vanligt, men vi gör också varianten med droppformad bukett/dekoration som hängs på ställning bredvid kistan.

Fyllda hjärtan, kransar och kuddar ger ett mjukt och fint intryck och förmedlar samtidigt en känsla eller budskap till den avlidne.

Nu är det mer och mer vanligt med begravning med urna i stället för kista, och vi gör såklart anpassade dekorationer som man kan ha runt själva urnan, eller bredvid.

Hör gärna av dig till oss om du vill ha råd och pris på vad vi skulle kunna göra för er vid begravning av anhörig eller vän.
Nedan är ett antal förslag på dekorationer vi gjort till begravningar. Samtliga former kan fås i andra färger och blomsorter. Ring oss och fråga om anpassat utseende och pris.